Maatwerk

Funil ontwikkelt maatwerkadviezen en webapplicaties toegespitst op en 100% aansluitend bij uw bedrijfsprocessen. Het voordeel van het op maat laten ontwikkelen is een naadloze aansluiting, volledige beheersbaarheid en mogelijkheden tot uitbreiding naar exact volgens briefing.
 

Analyse situatie en stappenplan

De logische stappen in een proces, om tot een gewenste situatie te komen als het gaat om maatwerk inschatten, passend bij een organisatie en proces zijn eenvoudig op hoofdniveau te benoemen.

Om helderheid te verschaffen zal er een analyse uitgevoerd moeten worden. Dit zorgt voor duidelijkheid en bepaald, conform de business- en marketingplanning, de richting van de ontwikkeling. Hiermee is de juiste onderbouwing aanwezig voor het vervolgtraject. In basis moeten de volgende onderdelen daarbij in volgorde behandeld worden:

  • Business: Wat is vanuit de business de behoefte en planning?
  • Functioneel: Wat zijn de functionele behoeftes om deze doelstellingen te behalen?
  • Techniek: Wat is de technische impact van deze functionele eisen?
  • Oplossingen: welke oplossingen heeft dit impact op of moeten worden geïntroduceerd?
  • Plan van aanpak: implementatie stappen

Wilt u de maatwerkuitdaging van uw organisatie eens vrijblijvend bespreken?
Neem dan contact met ons op.
 

Consultancy

Een uniek bedrijfsproces is ingewikkeld en kan niet altijd af met standaard oplossingen. Een gedegen proces met de juiste keuzes voor doelstellingen en oplossing, ondersteund door een specialist, verschaft helderheid.

Lees meer over consultancy »